This is an example of a HTML caption with a link.
›› Home ›› Marnic ›› Agenda

Agenda

Diner Dansant Marnic De Meulemeester

Datum:30-09-2017
Tijdstip:18:00
Locatie:Salons Mantovani, Doorn 1, 9700 Oudenaarde


Op zaterdag 30 september 2017 vindt de ondertussen 6e editie van het jaarlijkse Diner Dansant plaats. Ook dit jaar staat lekkere stoverij met Oudenaards bier op het menu met als alternatief een vegetarische wokschotel. Na het dessertje sluiten we af met een dansfeest tot in de vroege uurtjes. De plaats van afspraak is net als vorige jaren Salons Mantovani in Oudenaarde.

Kaarten voor stoverij of wokschotel (15,00 EUR) kunnen enkel in voorverkoop verkregen worden. Voor kinderen t.e.m. 12 jaar betaalt u 10,00 EUR. U bent uiteraard ook welkom voor enkel het dansfeest vanaf 22u, daarvoor betaalt u de avond zelf 5,00 EUR inkom aan de kassa.

Kaarten bestellen gebeurt bij voorkeur online via www.dinerdansant.marnicdemeulemeester.be. U kan ons ook steeds contacteren via info@marnicdemeulemeester.be of 0472 686 036.

De opbrengst van de avond gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Dit jaar ondersteun ik graag “Den Burg”, een initiatief van Heuvelheem vzw. Heuvelheem is een dienstverleningscentrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Den Burg (Burgschelde 5 in Oudenaarde) biedt dagbesteding aan in ateliers met een ambachtelijke, commerciële, industriële en huishoudelijke inslag. Het kloppend hart is de kleine verbruikszaal en het winkeltje, beide met gepaste ondersteuning gerund door de cliënten. In de verbruikszaal kan iedereen terecht voor zelfgemaakte soep, pizza, spaghetti, koffie en taart. In het winkeltje vindt u zelfgemaakte decor- en geschenkartikelen, verschillende soorten confituren, vruchtenjenevers,...

Terug naar overzicht